Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

                                                 
Anneke Beunder

Persoonlijk en Puur zijn voor mij de kernwoorden in mijn begeleiding.
Gepaste hulp kunnen en mogen bieden aan de naasten na het overlijden van een dierbare is voor mij zeer dankbaar beroep, samen vormgeven aan het afscheid alles kan niets hoeft. Ik werk vanuit mijn gevoel door mijn creatieve inzichten.

Joost Beunder

Er zijn voor iedereen.
In mijn vorige werk als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking kon ik er voor hun zijn. Nu nadat ik al een tijd als verzorger en thanatopracteur werkzaam ben geweest in Het Uitvaarthuys is het tijd voor de volgende stap. Met elkaar zorgdragen voor u dierbare. Een persoonlijk afscheid verzorgen dat past bij het leven dat geleefd is, daar ligt mijn kracht, er zijn voor u in die moeilijke dagen.

Els Görtemöller

Al het mogelijke doen
Naast het regelen van uitvaarten ben ik gespecialiseerd in het verzorgen en balsemen van overledenen. Daarbij zijn ook voor mij de kernwoorden Persoonlijk en Puur de basis. Uw wensen vertalen naar een mooi en gepast afscheid van uw dierbare maken het voor mij een dankbaar beroep. Als uitvaartleider en overledene verzorgster zal ik al het mogelijke doen om u in een tijd van verdriet zoveel mogelijk te ontzorgen.