Het uitvaarthuys

Over ons

Het Uitvaarthuys werkt in de gehele Bollenstreek vanaf Haarlem t/m Leiden alsook de Haarlemmermeer. We zijn 24-uur per dag bereikbaar en hebben alle benodigdheden voor de verzorging en opbaring in huis ook beschikken wij over eigenvervoer. Samen met u zorgen wij voor een mooi afscheid van uw dierbare.
 

Anneke Beunder

Anneke Beunder


Persoonlijk en Puur

Persoonlijk en Puur zijn voor mij de kernwoorden in mijn begeleiding wanneer er een dierbare overlijdt.

Gepaste hulp kunnen en mogen bieden aan de naasten na het overlijden van een dierbare is voor mij een “natuurlijke” volgende stap in mijn leven, na twaalf jaar werkzaam te zijn geweest in de maatschappelijke dienstverlening.

De bagage die ik heb opgedaan in mijn persoonlijke leven en werk voelt als een verrijking en geeft mij de basis in mijn functioneren als uitvaartbegeleidster.       

Persoonlijk en Puur
 

Els Görtemöller

Els Görtemöller


Al het mogelijke doen

Naast het regelen van uitvaarten ben ik gespecialiseerd in het verzorgen en balsemen van overledenen. Daarbij zijn ook voor mij de kernwoorden Persoonlijk en Puur de basis.

Uw wensen vertalen naar een mooi en gepast afscheid van uw dierbare maken het voor mij een dankbaar beroep. Als uitvaartleider en overledene verzorgster zal ik al het mogelijke doen om u in een tijd van verdriet zoveel mogelijk te ontzorgen.

Al het mogelijke doen